Te koop

La Lanka is in de afgelopen 17 jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde en landelijk bekende beeldentuin en galerie. Aan het einde van dit seizoen (24 augustus) wordt de exploitatie van La Lanka beëindigd. Sinds kort staat het huis en het bedrijf te koop.

De eigenaren hopen een koper te vinden die La Lanka voortzet. Het zou heel jammer zijn vinden zij, als deze parel van een beeldentuin voor bezoekers en kunstenaars verloren zou gaan. La Lanka was voor hen een uitdagende, inspirerende en dankbare levensinvulling vol rijke ontmoetingen met bezoekers en kunstenaars. La Lanka heeft daarnaast een behoorlijke omzetpotentie.

Wie durft de uitdaging aan La Lanka voort te zetten? Geïnteresseerd, zelf, of iemand in uw netwerk? Neem contact op info@lalanka.nl of tel 0513-571154.
Hoewel het perceel zeker ook geschikt zal zijn voor ander vrije beroepsbeoefenaars, heeft het voortzetten als beeldentuin/galerie een extra toegevoegde waarde. De hele infrastructuur van het perceel is namelijk op deze bedrijfsuitoefening toegespitst. Verdere info: www.lalanka.nl.
Voor info over het woonhuis, zie Funda, De Warren17, Tijnje

Te koop - voorkant woonhuis - La LankaTe koop - achterkant huis - La Lanka

Te koop - gedeelte woonkamer - La LankaTe koop - gedeelte woonkamer - La Lanka

Te koop - keuken - La LankaTe koop - voorhuis binnen - La Lanka

Te koop - gedeelte galerie - La LankaTe koop - terras - La Lanka

Te koop - zonneterras - privé - La LankaTe koop - vijver - La Lanka
e.