12 aug 2015 • Aan alles komt een einde: het “La Lanka-doek” gaat toe

De sluitingsdag van onze “Zomerse Toegift” nadert met rassen schreden. Nog vier dagen de gelegenheid voor de laatste keer onze werkelijk prachtige beeldentuin met de mooie expositie in tuin en galerie, te bezoeken.

Wij waren oorspronkelijk wat terughoudend om deze Toegift te organiseren; nu zijn wij blij dat we onze terughoudendheid hebben overwonnen en toch die toegift hebben georganiseerd. Van de vele, vele bezoekers die wij de afgelopen drie weken mochten ontvangen, kregen wij talloze malen te horen dat men ons zo dankbaar was dat men toch nog een keer de gelegenheid kreeg langs te komen, hartverwarmend! Ook werd ons vaak toevertrouwd dat men de huidige expositie zo verrassend vond. Bent u nog niet in de gelegenheid, een reden te meer ons op

Grote toeloop verwacht in de laatste openingsdagen, openingstijd wat vervroegd.

Wij hebben de laatste weken vrij veel media-aandacht gekregen. Heel veel mensen zijn er dan ook van op de hoogte dat wij er definitief mee stoppen en dat 16 augustus onze laatste openingsdag is. Wij verwachten in die laatste dagen dan ook een zeer grote toeloop. Om de kans op wat spreiding in bezoekersmomenten te krijgen, hebben wij besloten deze laatste dagen een uur eerder te openen. Een ieder kan in de komende openingsdagen dus terecht vanaf 12.00 u.

Om een bezoek nog extra aantrekkelijk te maken, zal met ingang van donderdag op alle niet afgeprijsde werken een kassakorting gegeven worden van 20%!

Deze korting geldt voor aankopen van werken van kunst die wij in consignatie hebben; wij zijn geen eigenaar van deze kunstwerken en wat niet door ons verkocht gaat worden, wordt door de kunstenaar opgehaald en in consignatie gegeven bij een andere galerie/beeldentuin.

Op kunstwerken die door ons zelf zijn aangekocht, en die wij na sluiting niet meer kunnen tentoonstellen, geven wij kortingen van minimaal 20% oplopend tot 80% korting.

Jonneke kodde - laatste expositie