04 mrt 2018 • Woonboerderij La lanka verkocht

Eind december 2018 is ons huis en tuin officieel verkocht.
Wij verhuizen ook binnenkort.
Wij zijn dus definitief gesloten!

18 aug 2015 • Diverse sokkels te koop!

Beeldentuin en Galerie La Lanka is nu definitief gesloten.
Dat betekent dat ALLE SOKKELS van HOUT, METAAL en STEEN IN DE VERKOOP gaan.

De opbrengst gaat naar een goed doel in Zuid-Afrika, dus graag cash betalen!

Aanstaande zaterdag 22 augustus van 11.00 – 17.00 uur, en zondag 23 augustus van 11.00 – 15.00 kunt u bij ons terecht.

14 aug 2015 • Nog twee dagen open!

Zaterdag zijn we open van 12.00 – 17.00 uur, en op alle niet afgeprijsde werken geven we een kassakorting van 20%!

Zondagmiddag 16 augustus is er het optreden van het trio Elly en Franky Soenpiet (zang en gitaar), en zangeres Miriam Bot

Trio muziek - Ella en Franky Soenpiet - sluiting La Lanka

12 aug 2015 • Aan alles komt een einde: het “La Lanka-doek” gaat toe

De sluitingsdag van onze “Zomerse Toegift” nadert met rassen schreden. Nog vier dagen de gelegenheid voor de laatste keer onze werkelijk prachtige beeldentuin met de mooie expositie in tuin en galerie, te bezoeken.

Wij waren oorspronkelijk wat terughoudend om deze Toegift te organiseren; nu zijn wij blij dat we onze terughoudendheid hebben overwonnen en toch die toegift hebben georganiseerd. Van de vele, vele bezoekers die wij de afgelopen drie weken mochten ontvangen, kregen wij talloze malen te horen dat men ons zo dankbaar was dat men toch nog een keer de gelegenheid kreeg langs te komen, hartverwarmend! Ook werd ons vaak toevertrouwd dat men de huidige expositie zo verrassend vond. Bent u nog niet in de gelegenheid, een reden te meer ons op

Grote toeloop verwacht in de laatste openingsdagen, openingstijd wat vervroegd.

Wij hebben de laatste weken vrij veel media-aandacht gekregen. Heel veel mensen zijn er dan ook van op de hoogte dat wij er definitief mee stoppen en dat 16 augustus onze laatste openingsdag is. Wij verwachten in die laatste dagen dan ook een zeer grote toeloop. Om de kans op wat spreiding in bezoekersmomenten te krijgen, hebben wij besloten deze laatste dagen een uur eerder te openen. Een ieder kan in de komende openingsdagen dus terecht vanaf 12.00 u.

Om een bezoek nog extra aantrekkelijk te maken, zal met ingang van donderdag op alle niet afgeprijsde werken een kassakorting gegeven worden van 20%!

Deze korting geldt voor aankopen van werken van kunst die wij in consignatie hebben; wij zijn geen eigenaar van deze kunstwerken en wat niet door ons verkocht gaat worden, wordt door de kunstenaar opgehaald en in consignatie gegeven bij een andere galerie/beeldentuin.

Op kunstwerken die door ons zelf zijn aangekocht, en die wij na sluiting niet meer kunnen tentoonstellen, geven wij kortingen van minimaal 20% oplopend tot 80% korting.

Jonneke kodde - laatste expositie

25 jul 2015 • Open tot 16 Augustus

En het belangrijkste op alle kunstaankopen, krijgt u 18% kassakorting!

In de beeldentuin staan schitterende beelden, en de tuin ligt er prachtig bij. De rozen staan in bloei, en de waterlelies zijn uitgekomen. Ook in de galerie staat heel bijzonder werk, kortom de moeite meer dan waard dit jaar. Maar ons allerlaatste seizoen duurt nu nog slechts drie weken….

Kunst - Rieke van der Stoep - la Lanka tot 16 Augustus open

30 mei 2015 • Open: 18 juli tot 16 augustus

La Lanka gaat voor De LAATSTE KEER open op 18 juli a.s.
Wij sluiten definitief op 16 augustus 2015.

kunstenaars 2015 zijn:
Dineke Beereboom, Irene Does de Bye, Petry Claassen, Hannie Diender, Ann Dierickx, Lyda Dirkse,Yvonne Dollé, Coos van Eijk, Wiea Duintjer, Roel Gort, Jaap Hartman, Charles Henri, Alied Holman, Hans Janssen, Elly de Jong, Hans Jouta, Jonneke Kodde, Marie-José van der Meer Spreksel, Walda Mees, Hieke Meppelink, Dinie Nomden, dr. Naguib Moein, Jenny Olde Monnikhof, Hans Ottenhof, Hanneke Pereboom, Ellen Prinse, Sara van Roon, Paz Sanz Fle, Marjan Spekreijse, Rieke van der Stoep, Joop van Ulden, Loet van Veen, Peter Vial, Yvon van Wordragen.

17 jan 2015 • Zomerse toegift van La Lanka, géén “Heintje Davids”- rentree

Het is ons helaas het afgelopen jaar niet gelukt een opvolger te vinden.
Wat nu te doen? Volledig stoppen of toch maar een kleine expositie dit jaar nog te organiseren? We hebben besloten om van 18 juli t/m 16 augustus een expositie te organiseren, een “Zomerse Toegift”, uitdrukkelijk geen herstart.

Wij gaan met alle inzet proberen een opvolger te vinden. Wij hebben bij ons afscheid zo vaak te horen gekregen dat het erg jammer zou zijn als La Lanka op zou houden te bestaan. Vanaf april doen we ons best om een opvolger te vinden.

Vanuit het voornemen een opvolger trachten te vinden, is het voor de hand liggend dan in de komende zomer toch nog een expositie te organiseren. Immers, doe je dit jaar niets, dan verlies je al een deel van je klanten en kunstenaars en dat zou jammer zijn voor een opvolger.

Daarnaast, ons hart volgend, wij hebben een prachtige tuin, wij vinden het werk heel leuk, wij hebben de tijd er voor, genieten van de vaak hartverwarmende contacten met u, en onze kunstenaars. Verder, doordat we de expositieperiode terugbrengen tot vier weken, blijft er genoeg tijd voor ons over om ook andere dingen te doen die we eerder voor dit jaar van plan waren.

Helaas moeten wij het dit jaar doen zonder Els en Ria, onze vaste medewerkers voor het Theehuis. Wij zoeken dan ook voor de periode 18 juli t/m 16 augustus voor de don. t/m zon. representatieve vrijwilligers voor het theehuis. Geïnteresseerd voor een of meer middagen? Laat ons het weten per e-mail: info@lalanka.nl

Met hartelijke groeten en graag tot ziens van de zomer,
Inger Duits/ Rien Suijkerbuijk

30 sep 2014 • Nazomeren

Wat een geweldige nazomer, de herfst lijkt nog ver weg….

Nazomeren - La Lanka - bloemenpracht

Nazomeren - La Lanka - bloemenprachtNazomeren - La Lanka - bloemenpracht

Nazomeren - La Lanka - bloemenpracht

25 sep 2014 • Sokkels te koop

*Vrijdag 26 en zaterdag 27 september komen al de sokkels in de verkoop
Wij zijn dan geopend van 10.30 tot 15.00 uur.* (p.s. geen pin faciliteiten meer)

Sokkels te koopSokkels te koopSokkels te koop

01 sep 2014 • Slotweekeinde

Het was een geweldig ontroerend, aangrijpend en zeer succesvol afsluitingsweekend. Vele honderden mensen hebben ons afgelopen weekend bezocht, tientallen mails en telefoontjes ontvangen, allemaal met dezelfde strekking: “Bedankt voor het moois wat jullie ons in al die jaren hebben gegeven, jammer dat jullie er mee ophouden, vreselijk dat er geen opvolger is gekomen en wij het bezoek aan die prachtige tuin en schitterende kunstwerken moeten gaan missen. Vrijwel iedereen had echter begrip voor het waarom van ons besluit er mee te stoppen”.

Natuurlijk kan ik de kunst niet loslaten in mijn leven, het heeft mijn hart en ziel. We gaan nu eens nadenken, en zullen ook zeker een vorm vinden waar we in kunnen bijdragen. Ik hou u op de hoogte!

Met hartelijke groet,
Iner Duits en Rien Suijkerbuijk

Slotweekeinde La Lanka - BeeldentuinSlotweekeinde La Lanka - BeeldentuinAfscheid - la Lanka
Foto’s Madeleine Hooft